Aalloilla

2.10.2015


Mihin aika oikein kuluu, hetket, päivät, kuukaudet, kesät, talvet? Ja mitä ajallani teen? Käytänkö sen oikein?
Näissä mietteissä käsittelin viime viikonloppuna ottamiani kuvia. Kuvat on otettu melkoisessa vauhdissa venematkalla ystäviemme luota omalla mökille. Aika kuluu ja eteenpäin joka tapauksessa mennään kovaa vauhtia pysyi sitä sitten mukana tai ei. 

Huomenna kuitenkin messuillaan. Minä ja Tanja Hakala jonka kanssa olemme Laiturilla-kirjan tehneet olemme Turun kirjamessuilla tavattavissa lauantaina. Meidät löytää Turun messukeskuksesta klo 15-16 välisenä aikana Satakunnan osastolta A63-64 A-hallista. Eli jos satut olemaan paikalla niin tervetuloa moikkaamaan meitä!

Muistuttelen tässä samalla myös että kahden Laiturilla Kesäkoteja rannikolla ja saaristossa-kirjani arvonta on käynnissä täällä blogissani vielä sunnuntai-iltaan asti. Kurkkaahan tästä postauksesta miten arvontaan voi osallistua, klik


Ihanaa viikonloppua
Johanna


--------
Pictures from last weekend on a little boat trip we made.
You can meet both me and Tanja Hakala this saturday at Turku book fair.8 kommenttia :

 1. Voi näitä sinun kuvia! Kauniita!! Ihanaa viikonloppua myös sinne <3

  VastaaPoista
 2. Niinpä ihan totta, samoja aatoksia olen miettinyt minäkin viime aikoina. Tuleeko elämä vietettyä siten, ettei jää jossitteluille sijaa? Tai ettei tarvii mummona katua jotakin tekemättä jättämäänsä.

  Kauniita tunnelmia näissä aaltokuvissa <3 Kirjasi on myös kauneutta täynnä, minulla olikin ilo jo aiemmin voittaa se arvonnassa. Harmi että huominen kuluu jossakin aivan muualla (kivassa paikassa kylläkin) kuin kirjamessuilla, mukava oisi ollut tulla juttusille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teija, kyllä vain, melko isojen asioiden äärellä ollaan <3 Ja suurkiitos, on ihanaa saada kirjastamme tuollaista palautetta, lämmittää sydäntäni suuresti!!! :) Kirjamessuilla emme tavanneet mutta jospa jossakin muualla jossakin vaiheessa.

   Poista
 3. Noissa kuvissa on niin kaniit sävyt!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥