Kullanhohtoa ja Indiedays Blog Awards äänestys

12.10.2015


Blogini on ehdolla Indiedays Blog Awards-kilpailussa! Äänestys on nyt alkanut ja upeassa seurassa ollaan Livingspace eli sisutusbloggaajien sarjassa. Mikäli haluat, niin voit antaa äänesi vaikkapa Hullaannu ja Hurmaannu-blogilleni tai kurkata muita mukana olevia blogeja, se onnistuu täällä, klik. Tänä vuonna voi äänestää myös useampaa blogia.

Kaikkien äänestäjien kesken arvotaan lippupaketteja Indiedays Blog Awards-gaalaan 31.10. (jossa minunkin pitäisi olla paikalla :)) sekä tavaratalolahjakortteja.

Nämä postauksen kullanhohtoiset kuvat ovat lauantai-illalta siskoni mökiltä Iphonella napsaistu. Ilta oli yksi syksyn kauneimpia ja taivaan väri vaihtui kauniisti monen monituista kertaa, kerrassaan upeaa!

Aurinkoa ja iloa alkaneeseen viikkoon
Johanna

--------
Lovely golden hues from last saturday captured by Iphone.
My blog in nominated in the Indiedays Blog Award competition in the Livingspace category.

10 kommenttia :

 1. Fantastisia kuvia! Äänestetty on. Saavuimme juuri Salzburgiin ja nyt syömään...

  Sydän!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Leena, suurkiitos <3 Oih, ihanaa Salzburgia teille, on varmasti upea paikka :)

   Poista
 2. Oi mitä kuvia taas <3

  VastaaPoista
 3. Kaunis meri, upea taivas ja sävyt. Toivottavasti Indiedays äänestyksessä sijoituksesi on kullanhohtoinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, luonto tarjosi kyllä parastaan, aivan mielettömiä värejä oli tarjolla <3 Saan vain haaveilla kullanhohdosta tuossa äänestyksessä koska seura on niin superia mutta kivaa olla kuitenkin mukana :)

   Poista
 4. Ihan m i e l e t t ö m ä n upeat kuvat Johanna!! Ja erikoiset siinä mielessä, että värinäkin on poikkeuksellisesti hopean sijasta kulta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Annukka, en kestä, niiiiin ihana kommentti, kiitos!!! <3 Ja tosiaan, olen yleensä enemmän hopea-harmaa-musta-valko-linjan kannattaja :D

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥