Arvontamuistutus ja kirjamessuja

1.10.2015Tässä muistuttelen että kahden Laiturilla Kesäkoteja rannikolla ja saaristossa-kirjani arvonta on käynnissä täällä blogissani vielä sunnuntai-iltaan asti. Kurkkaahan viime postauksesta miten arvontaan voi osallistua, klik

Sitten hieman messuasiaa. Minä ja Tanja Hakala jonka kanssa olemme Laiturilla-kirjan tehneet olemme Turun kirjamessuilla tavattavissa lauantaina. Meidät löytää  Turun messukeskuksesta klo 15-16 välisenä aikana Satakunnan osastolta A63-64 A-hallista. Eli jos satut olemaan paikalla niin tervetuloa moikkaamaan meitä!

Postauksen kuvat ovat Laiturilla-kirjasta ja nämä kaikki kuvat ovat mökiltämme.
Tunnen jo nyt pienoista eroahdistusta koska jopa meidän himomökkeilijöidenkään mökkikausi ei  kovinkaan montaa viikkoa enää kestäne.

Laiturilla-kirjaa saa muuten ostettua messujen ja kirjakauppojen lisäksi myös omasta
By Johanna Lehtinen-verkkokaupastani, klik


Mukavaa torstaita
Johanna


--------
Reminding of the giveaway of my book Laiturilla Kesäkoteja rannikolla ja saaristossa about finnish summerhouses by the sea. Unfortunately you have to live in Finland to be able to participate.

You can also meet both me and Tanja Hakala this saturday at Turku book fair.6 kommenttia :

 1. Ihanaa, kirjamessut tulossa!
  Voi hitsi, kun en voi osallistua tuohon ihanaan kirja-arvontaan!!
  Kyllä se posti tänne eteläänkin kulkee...

  kauniita kuvia taas!
  Ihastuttavaa syysviikkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna :) Ja juu, harmin paikka ettet päässyt nyt osallistumaan. Samoin sinullekin mukavaa syysviikkoa vaikka siellä teilläpäin ei niin kovin syksyistä vielä taida ollakaan, täällä odotellaan paraikaa ensimmäistä kunnon syysmyrskyä täksi illaksi.

   Poista
 2. Oikein mukavia messuja! Tuo eka kuva on muuten huippuihana. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥