Kurkistus Ikean joulumallistoon

5.10.2015

  

Syksy on parhaimmillaan mutta näiden kuvien myötä on aivan pakko jo hieman fiilistellä tulevaa joulua. Tässä kurkistus Ikean ihanan inspiroivaan joulumallistoon, nämä kuvat ja joulukoristeet ovat mielestäni aivan hurmaavia!

En ole aivan perinteisten joulukoristeiden ystävä, ts. meillä ei punaista, vihreää eikä tonttuja joulunkaan aikana näy. Siksi nämä kuvat ja koristeet ovatkin hyvin tervetullut ja raikas tuulahdus jouluun. Vinter 2015-mallisto tulee myyntiin lokakuun loppupuolella. Kerrottakoon että mallistossa on tarjolla näiden modernien pastellivärien lisäksi myös perinteisempääkin linjaa.

Maanantaiterkuin
Johanna

Kaikki postauksen kuvat IKEA


PS. Palaan vielä illan aikana Laiturilla-kirjani arvonnan voittajien julkistamiseen


--------
Lovely christmas decorations with a modern twist from IKEA <3  


4 kommenttia :

 1. Ihania kuvia! Ja mulla oli just työn alla postaus samasta aiheesta ;DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sally, kyllä, ihan mielettömän upeita kuvia, tykkään kovasti!!! En ihmettele ollenkaan että haluat näitä kuvia omassakin blogissasi jakaa :)

   Poista
 2. Hauskaa että on vähän erilaistakin värimaailmaa nyt tarjolla! Minä en vielä oikein tiedä mihin suuntaan minun jouluväritys täällä uudessa kodissa kallistuu, meillä on muutenkin aika paljon muuttunut värimaailma, niin voi olla että joulukin vedetään vähän hillitymmällä paletilla. Toisaalta, ne perinteiset punaiset ja vihreät sopii kyllä nekin, kun tämä talo itsessään on kuin tyhjä canvas :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lyde, minustakin näissä koristeissa on ihanaa raikkautta ja värit ovat huikeita! Voi jee, sulla on niin ihanaa kun saat sisustella aivan uutta taloa <3

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥