Tarjolla tänään: Dinner in the sky 45 metrin korkeudessa!

15.8.2012Viime postauksessani puhisin jotakin lämmön kaipuusta sekä henkisten akkujen vajaasta latauksesta. Avot, eipä mennyt aikaakaan kun näihin asioihin tuli muutos. Luonto järkkäsi minulle heti lääkkeeksi ihanan lämmön ja auringon.

Henkisen puolen akkujani sekä makuhermojani taas pääsen hellimään aivan ainutlaatuisen upealla tavalla. Nautin nimittäin tänään neljän ruokalajin illallisen Dinner in the sky- ravintolassa! Tulossa on unohtumaton kokemus kun Dinner in the sky-pöytä, kokki, minut sekä 21 muuta asiakasta nostetaan Helsingin Rautatientorilla 40 metrin korkeuteen ruokailemaan. Näkymät tulevat taatusti olemaan henkeäsalpaavat. Toivottavasti eivät kuitenkaan liian ;) Ruoka, juoma ja seura, (ihana ystäväni Johanna Hellan ja viinilasin välissä-blogista) tulee kuitenkin olemaan niin ensiluokkaista että uskon todellakin hullaantuvani ja hurmaantuvani kaikesta kokemastani!

Tarjolla on seuraava menu joka sisältää neljän ruokalajin illallisen, jonka kokkimme Sasu Laukkonen valmistaa ja tarjoilee henkilökohtaisesti.

Sasu Laukkonen Dinner-menu 15.8.2012

Amuse bouche
Sientä ja juurta
***
"Mereltä ja maalta" – kylmä kalalautanen
***
Ahvenanmaan luomukaritsaa
*
Suklaata ja espressoa
***
Valikoima G.H. MUMM -samppanjoita.

Luvassa on siis upeaa luksusta keskellä arkista viikkoa! Ihanaa, juuri tällaista kaipasinkin <3
Dinner in the Sky on Helsingissä 19.8.asti. Eli vielä ehtii nauttimaan ylellisestä ja ainutlaatuisesta ruokailusta yläilmoissa!


Ihanaa keskiviikkoa :)

JohannaKuva: Sasu Laukkonen keskiviikkona 15.8. Dinner in the Sky:ssa.

Sasu Laukkonen on uuden pohjoismaisen keittiön edustaja. Laukkonen on keittiömestari, joka todella rakastaa työtään. Hänen Helsingissä sijaitsevassa Chef & Sommelier ravintola on Suomen ainoa luomuravintola, jossa käytetään osaksi reilun kaupan ja luonnon raaka-aineita.

Laukkonen kuvailee ruokaansa ”suoraan sydämestä tulevaksi” eli ruoka on kunnianhimoista, maultaan puhdasta, käsin tehtyä sekä omaperäistä. Hän haluaa tarjota asiakkailleen elämyksellisiä kokemuksia sopivan rennossa ilmapiirissä itse luomansa finesse-dining -tyylin mukaisesti.

Laukkosen ravintola erottuu muista tyylikkyydellään sekä keittiömestarin ja henkilöstön suorastaan tarttuvan innostuksen ansiosta.

Sasu Laukkonen Dinner-menu 15.8.2012 

Amuse bouche
Sientä ja juurta
***
"Mereltä ja maalta" – kylmä kalalautanen
***
Ahvenanmaan luomukaritsaa
*
Suklaata ja espressoa
*** 
Lounaalla tarjolla sama menu ilman Amuse bouche -alkupaloja. Hintaan kuuluu lounaalla Jacob´s Creek -viinit ja illallisella valikoima G.H. MUMM -samppanjoita. 

http://chefetsommelier.fi/
Sasu Laukkonen

Sasu Laukkonen on uuden pohjoismaisen keittiön edustaja. Hänen Helsingissä sijaitsevassa Chef & Sommelier ravintolansa on Suomen ainoa luomuravintola, jossa  käytetään osaksi reilun kaupan ja luonnon raaka-aineita. 


Tiedot ja kuvat:

4 kommenttia :

 1. Wow, kuulostaa niin siistiltä! :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä olikin aivan mahtava wow-kokemus <3 Teen juuri parasta aikaa seuraavaa postausta jossa kerron miten päivä meni, eli jokusen tunnin jälkeen lisää luettavaa tuosta kokemuksesta :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Oi, niin minäkin ajattelin etten ikinä ylös asti uskalla mutta se olikin yllättävän helppoa! Tuolit ja "turvavyöt" olivat niin tukevat että reissu tuntui todella turvalliselta :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥