DecoraFrame-tuotteet -25%

14.6.2012


Varoitus!!! Tämä blogikirjoitus sisältää mainosmateriaalia ja tekstimainontaa ;D

Osalle lukijoista tämä tieto on jo varmaankin tuttua huttua mutta minähän hääräilen blogin kirjoittamisen lisäksi kaikenlaisia oikeitakin töitä ;) Olen siis graafinen suunnittelija ja suunnittelen ja valmistutan myös omia DecoraFrame-kartonkituotteitani, niihin pääsee tutustumaan osoitteessa http://www.decoraframe.fi/. Lisäksi pidän nettikauppaa eli http://www.decoraframeshop.fi/ jossa kaikki tuotteet ovat myynnissä.

En voi nyt olla hehkuttamatta täälläkin että nettikaupassa on alkanut kesäale.
Kaikki ihanat tuotteet ovat -25% alennuksessa!
Sisustuskorttien hinnaksi jää alennuksen jälkeen vain 1,50,- ja kartonkikehysten 4,35,-, onnittelukortit ovat alennuksen jälkeen hinnaltaan 1,12,-. Postikulutkin ovat aina vain yhden euron riippumatta tilauksen suuruudesta. Melkoisen kivoja hintoja siis kivoille tuotteille, tervetuloa kurkkaamaan :)

Ja hei, nyt tulee legendaarinen ja ohittamaton "Special price only for you"-tyyppinen extrasuperbonus blogini lukijoille;  mikäli teet tilauksen ja mainitset ostoskori-sivulla alhaalla olevassa"Vapaamuotoinen viesti tilaukseen liittyen" - kohdassa että olet Hullaannu ja Hurmaannu-blogin lukija niin saat tilauksesi mukana yllätykseksi jonkin sisustuskortin :)
Ymmärsiköhän tuosta ylläolevasta joku jotain... Toivon ainakin kovasti!

Mukavaa torstai-iltaa :)

Johanna

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥