Retki merellä

4.6.2012

Ihania veden silottamia oksia. Näitä rakastan yli kaiken! Pakkohan niitä oli kahmia mukaan miehen ja lapsen vastusteluistakin huolimatta. Meidän perheessämme näitä kutsutaan "sisustusoksiksi" ;D

Minusta merellä lähes kaikki ilmat ovat ihania. Yksi ihanista asioista myös silloin kun on hieman kehnompi keli on retkeily. Pilvisellä ja kolealla säällä ainakin kuvittelen että käärmeet ja muut inhokit pysyvät tieltäni poissa, emmekä tälläkään reissullamme niihin onneksemme törmänneet. Valokuvistakin tulee kauniita ilman kirkasta auringonvaloa. Nämä kuvat on otettu parin viikon takaiselta pieneltä retkeltä nykyään asumattomiin lähisaariin. Kaikenmaailman erikoisuuksiin sitä taas törmäsikin!


Hrr, kuinka kylmä viikonloppu takana, toivottelenkin tässä kaikille lämpimämpää ja aurinkoisempaa alkanutta viikkoa, katsotaan miten käy :)

Johanna

Kaunis muttei enää kovinkaan vedenpitävä soutuvene.

Kaunis on tämäkin pöytä.
En kovasti viitsinyt sitä pidellä saatikka nojailla. Pöytä näytti nimittäin siltä että seuraava tuulenpuuska kaataa kaunottaren.

Kattiloita kauniissa pinossa. Kattiloiden sisältöä en lähde edes arvuttelemaan!

4 kommenttia :

 1. Voi miten ihania kuvia <3 ! Mahtaisitkohan tuoda minullekin noita oksia jos oikeen nätisti pyytäisin ;) !

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Niin on :)
   En olekaan pitkään aikaan ottanut mustavalkoisia kuvia mutta taisinpa innostua asiasta uudelleen, toimii kivasti jopa luontokuvissa!

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥