Lämpöä (vuosi sitten...)

6.6.2012
Viime postaukseni lopussa toivoin ja toivottelin lämpimämpää ja kesäisempää ilmaa, toivettani ei selvästikään kuultu! Sisälläkin saa sompailla villasukat ja -paita päällä ja sormet kohmeisina. Lisäksi kahdessa takassamme on ollut jo kolmena peräkkäisenä iltana tuli.

Kyllä ennen vain oli paremmin! Kuten esimerkiksi vuosi sitten. Kaivelin kuva-arkistojani ja törmäsin näihin aika tarkkaan vuosi sitten otettuihin kuviin (kuvattu 8.6.2011). Olimme tyttäreni kanssa Yyterissä uimassa, ts. hän ui ja minä katselin. Tarkkaan en lämpötiloja muista mutta kuvista ja hatarista muistikuvistani päätellen oli hyvin lämmintä ja vesikin jo uintikelpoista. Uintikelpoinen toki tarkoittaa eri ihmisille hyvinkin eri lämpötiloja. Tyttärelleni riittää kastautumiseen noin kuuden asteen ja uimiseen 10 asteen veden lämpötila. Äitinsä taasen saa itsensä juuri ja juuri veteen vasta kun vesi on 25 asteista...

Näitä kuvia katsellessa kuitenkin toivo myös sitä lämpimämmästä kelista herää ja malttamattomasti odotan että pääsen räpsimään samantyyppisiä kuvia tältäkin vuodelta!


Kivaa keskiviikkoa :)

Johanna
8 kommenttia :

 1. Tulihan sitä lämpöä, iltapäivällä tarkeni jo terassin nurkassa tuulettomassa paikassa ilman toppatakkia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, näin muuten kävi! Oli suurensuuri nautinto kun sai laittaa ensimmäistä kertaa viikkoon aurinkolasitkin päähänsä ;D

   Kesäkuu ilman toppatakkia <3

   Poista
 2. Mäkin kaipailen lämpöä! Olen ryhytnyt käyttämään jälleen talvitakkia aamuisin, kun muuten ei tarkene!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoilla linjoilla kyllä ollaan!
   Olin eilen illalla pyöräilemässa kevyt-toppatakki päälläni, sormikkaat unohdin kotiin ja sormet olivatkin sitten aivan hileessä!

   Poista
 3. Toivotaan jo kesäisimpiä kelejä, vaikka tästä kesästähän on ennustettu tosi kuumaa tai joku hellejakso tulee olemaan tosi hot. Let's see!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, toivotaan :)

   Vaikkei mitään hellettä heti pamahtaisikaan niin sellainen +15 astetta ja auringonpaistekin riittäisi jo ihan mainiosti! Tänään onneksi ainakin näillä seutuvilla näyttääkin jo hippasen paremmalta. Mutta olisihan hellekelitkin upeat, varsinkin jos sattuisivat vielä oman loman aikaan :)

   Poista
 4. Mulla on ollut myös samanlainen fiilis, että nyt on paljon kylmempää kuin vuosi sitten. Vaikea uskoa, että on kesäkuu. Helteistä heinäkuuta odotellen.
  ps. tekninen bugi on muuten nyt korjattu ainakin toistaiseksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisihan se ihanaa kun saisi heinäkuussa helteistä nauttia! Juuri nyt ei pahemmin hiki ulkona pääsekään tulemaan ;D

   Ja huomasin että bugi oli korjattu :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥