Värivitamiineja

13.6.2012


Menköön tämä supervärikäs postaus ihanan lämmön ja auringon sekä minussa jälleen jylläävän flunssan piikkiin. Katsotaan jos pöpönikin pelästyisivät näitä minulle ei niin ominaisia värejä. Hus flunssa pois värivitamiinien avulla!

Myönnetään silti, ovathan nämä ihania karkkivärejä! Avainkaappi on kaikessa värikkyydessään ja pienuudessaan äärimmäisen söpö, se on miehen puolen suvulta tulleita aarteita. Mitään lopullista sopivaa paikkaa en sille kotoamme ole vielä löytänyt. Tyttären huoneeseen se ehkä värikkyytensä puolesta istuisi kuitenkin parhaiten. Tai sitten meillä pitäisi olla erikseen huone kaikelle kivalle värikkäälle!

Korut taasen ovat löytöjä kirpparilta, hinta euro/ koru. En voinut vastustaa koruja siksi että ne näyttävät niin upeilta yhdessä ja olivat kaikenkukkuraksi niin halpoja. Olen tuota pinkkiä korua jo kerran käyttänytkin.

Alkaa jo hippasen pelottaa mitä ihmeitä tämä lämpö minussa saakaan aikaan kun alkukesäkin on jo näin saanut pönttöni ja värimieltymykseni sekaisin. Mahdankohan jo loppukesästä hillua nuo kaikki korut kaulassani jokin monivärinen kukkamekko päällä?


Ihanaa ja värikästä keskiviikkoa :)
 JohannaKaapin ihana käsinmaalattu kuvio4 kommenttia :

 1. Iiiihania värejä! :) Tosi söpö tuo pikkukaappi. Muistelisin, että vanhempieni luona on ollut samantyyppinen kaappi, mutta vihreällä pohjasävyllä. Kuviointikin taisi olla hyvin saman tyylinen. Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Olisivatkohan nuo värimieltymisasiat myös hieman tottumiskysymyksiä? Nyt kun olen noita kuvia jokusen kerran katsellut niin ne näyttävät jotenkin kivemmilta...

   Pikkukaappi on kyllä ylisöpö, mallailin sitä jo eilen tyttären huoneeseen. Kaappihan sopisi aivan loistavasti koruille. Toivottavasti jo pian saan tehtyä uuden postauksen siitä.

   Minullakin on sellainen mielikuva että samantyyppisiä kaappeja sekä isompana että pienempänä olen useassakin paikassa nähnyt. Jospas nämä kuvioinnit ovatkin olleeet aikansa "kuuminta hottia sisustusrintamalla ;)
   "
   Ja hurjasti kiitoksia sinulle paranemistoivotuksista :)

   Poista
 2. Ihanaa slaavilaishenkistä retroilua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri niin! Eikös muuten aina puhuta slaavilaisesta melankoliasta? Tästä on kyllä melankoliat kaukana ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥