Valkoiset romanttiset kahvikupit

20.6.2012
Suurkiitokset vielä Marjaanalle viime postauksesta :)

Nyt siirrytäänkin puutarhasta vaihteeksi taas rakastamieni astioiden pariin. Nämä kupit ja lautaset ovat muutaman euron kirppislöytöjä, hieman eri hintaisia kuin nuo Selettin Palace-astiat! Jos jotain syytä ja oikeutusta näiden astioiden ostoon haluaa etsiä niin sehän oli se että hurmaannuin kuppien yltiöromanttisesta ulkoasusta. Kupeissa on kaunis kohokuviointi ja lisäksi korva on söpön kruusattu. Alimmaisena olevat kuviolautaset taas hullaannuttivat minut kauniilla kuvioinnillaan ja kultauksellaan. Ei mitenkään kovin vakuuttavia syitä muuten!  Minulla on vankka tuntemus että mikäli kaikki kuppini laskettaisiin yhteen (en ole sitä vielä tehnyt) pystyisin hyvinkin kahvittamaan noin parisataa henkeä, ehkäpä ylikin...

Epäilen että näistä kupeista juotaessa pikkurilli nousee väkisinkin hienostuneesti pystyyn. Kahvin kera nautittaneen jokin ihana leivos ja keskustelunaiheet liittyvät varmasti muuhun kuin arkiseen pyykinpesuun tai juhannuksen kauppalistaan. Ja keskustelu käydään tietenkin kirjakielellä ääntä korottamatta ;)

Kivaa keskiviikkoa :)

Johanna

8 kommenttia :

 1. Voi että on ihania. Tälläisten postausten jälkeen aina tekee mieli kaivaa kaappien kätköistä perintöposliinit ja vähän fiilistellä parveketerassilla, juurikin se pikkurilli pystyssä ,) Nyt tekeekin sitten mieli teetä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihania ovat! "Pikkurilli pystyssä"-efektin saa kyllä takuuvarmasti pienistä perintöposliineista. Pienet kahvikupit ovat sellaisia että niistä juotuna kaikki maistuu jotenkin hienommalta ja erityisemmältä :)

   Poista
 2. Onpa kauniita, voin kuvitella kupillisen höyryävää teetä ja jonkun sievän leivoksen noiden oheen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kupit ovat kyllä todella kauniit. On hämmentävää mitä kaikkea kaunista kirppiksiltä löytää käytännössä ihan ilmaiseksi.

   Ja eikös vain että leivos joka nautitaan täytyy ehdottomasti syödä leivoshaarukalla ja hyvin pienissä paloissa ;)

   Poista
 3. Oi miten herkän kauniita kahvikupposia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ovatkin :) Vaikka kaikenlaisia kuppeja on paikat pullollaan niin eihän tällaisia ihanuuksia voinut mitenkään vastustaa!

   Poista
 4. Niin suloisia yksityiskohtia astioissa, että taidanpa poiketa teelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa Krista :) Näistä kupeista juotuna jopa teekin voisi minun suussani maistua hyvältä!

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥