Terassin liehuvat verhot

1.6.2012


No niin, nyt terassillamme on verhot! Ja ilman nastakiinnityksiä kuten vielä viime viikolla (pääset kurkkaamaan juttua täältä) Projekti alkoi niin että aluksi virittelin verhoja paikoilleen nastojen avulla että sain hieman hahmotettua miltä ne terassillamme näyttäisivät. Jopa nastoineen päivineen näytti niin kivalta että päätin satsata oikein verhotankoihinkin.

Tangot löysin edullisesti Jyskistä, hinta oli vajaa seitsemän euroa/ tanko. Tangot eivät ole mitään luksusmallia tai -laatuakaan mutta en oikein ulos säiden armoille raaski mitään  kallimpaa laittaakaan.

Verhot tietenkin löytyivät valmiina tuolta aarrekätköistäni. Pitsiverhot ovat kirppikseltä ja nuo beiget pellavaverhot olen vuosia sitten ostanut myöskin Jyskistä. Verhojen hinta on jäänyt edullisuuden vuoksi mieleeni, kolme euroa/ verho. Tarkoitukseni onkin lisätä vielä yksi verhotanko ja kahdet verhot terassille toisten viereen. Nyt sitten vain toivotaan että linnut eivät "pommita" terassliluomustani pilalle ;)

Ilokseni olen huomannut jokusen uuden lukijankin, tervetuloa

Rentouttavaa ja ihanaa viikonloppua :)

Johanna
Valkoiset pelargoniat ovat suosikkejani. Tarpeeksi sitkeitä ja vahvoja kestämään minunkin hoitoni ;)




Kukkiva puutarhamme! Ovathan voikukatkin kukkia ;D

6 kommenttia :

  1. Oi vitsit, miten ihanan ja kotoisan tunnelman yhdet verhot voikaan tehdä! Itsehän tässä terassittomana haahuilen verhollisen paviljongin perään. Saas nähdä, mitä kaikkea pihalle kesän aikana eksyykään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Janika, älä muuta sano!
      En todellakaan ole mikään suuri "verhovisionääri" mutta jotenkin nuo verhot vaikuttavat siltä että ovat paikkansa löytäneet.

      Ja oih, verholliset paviljongithan ovat aivan mahtavan kauniita ja ihania, toivottavasti saat sellaisen kesällä pihallesi eksytettyä ;)

      Poista
  2. Olipas kesäisiä kuvia! Nyt muuten on postaus sun korteista: http://husnummernio.blogspot.se/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kati :) Tulisipa se lämpökin jo pian että alkaisi myös tuntua kesältä!

      Ja kiitokset upeasta postauksesta! Kävin kurkkaamassa sitä ja muutenkin lueskelin blogiasi. Sinulla on ihania juttuja ja upeita kuvia siellä :)

      Poista
  3. Onpa kauniit tuulessa hulmuavat terassiverhot, hauska idea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Netta :) Kuvat ovat todiste siitä että onhan se aurinkokin joskus paistanut täälläpäin. Kylmän kelin lisäksi tuuli on lähipäivinä verhoparkojani lähes riepotellut!

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥