Jatkoon Suomen Kaunein Koti-ohjelmassa!!!

7.10.2014


JEEJEEJEEJEEEEE!!!
Hups, niin vain kotimme pääsi jatkoon eilisessä Suomen Kaunein Koti-ohjelmassa! Valehtelisin jos väittäisin etten ole tästä jatkoonpääsystä hieman yllättynyt. Mutta onhan tämä nyt aivan mahtavan hienoa, upeaa ja kaikkea muutakin ihanaa!!!

 Olemme saaneet varmastikin yhteensä satoja viestejä tänne blogiin, facebookiin, puhelimiimme sekä instagramiin. Kiitos ihan hurjan paljon kaikista ihanista ja kannustavista viesteistänne ja tykkäämisistänne

Jännitin omaa esiintymistäni ja tuomareiden kommentteja etukäteen niin hurjasti etten oikeastaan ennen kuin ohjelman jo alettua tajunnut että tämähän on oikeasti kilpailu jossa voi päästä vaikka jatkoon :D Täytyy kyllä sanoa että tuo eilisen ohjelman kesto, vajaa tunti, tuntui iäisyydeltä, loputtomalta, pitkältä. Mutta lopputulosta totisesti kannatti odottaa, kaiken kruunasi  iki-ihanan Hanna Sumarin täysi kymppi. Lopputuloksen selvittyä tyttäreni tömäytti innostuksesta päänsä voimallisesti seinään ja sai melkoisen kuhmun päähänsä. Minä taas hypin olkkarissamme tasajalkaa niin kauan että alkoi hengästyttää :D Mieheni otti rauhallisemmin ja marssi hakemaan samppanjapullon jääkaapista.

♥♥♥ WE LOVE HANNA SUMARI ♥♥♥

Tuomareiden kommentit yleisestikin, ne hieman huonommatkin, olivat minusta oikeita kuvaamaan kotiamme. Erityisesti minua ilahdutti se, kun Hanna sanoi että kodistamme huomaa että sitä rakastetaan.

Tässä postauksessa nyt kuvia ruokailuhuoneestamme/ kuistilta jonne asetimme ohjelmassa myös punaisen maton. Kuvat on otettu kuvauspäivän iltana kesäkuun loppupuolella.


Hyvin kiitollisin ja jopa euforisinkin mielin
Johanna

PS. Mikäli missasit elisen ohjelman niin se tulee tänään uusintana maikkarilta klo 16.15 ja torstaina Avalta klo 20.00
Tästä linkistä pääset katsomaan tuomareiden kommentteja kodistamme, klik


--------

WOW!!! Our home made its way to the final of the  finnish tv show "Finland´s most beautiful home".
Feeling very grateful.


Tässä näkymää talomme uudempaa osaa kohti,
taustalla  näkyy tyttäremme huone sekä wcn kiinni oleva ovi


Rakas rämä "perhealttarimme" 


Rakastan luonnonkukkia sisustuksessa!
Näiden kaunokaisten haittapuoli on kylläkin melkoinen sotku varistessa.


Vanhoja perinnöksi saatuja kirjoja ikkunalaudalla


Yhdeltä seinältä löytyy myös muistoja mereltä ja rakkaalta saareltamme

36 kommenttia :

  1. Oi, onnea vielä tätäkin kautta! Ihailin jo ohjelmassa tuota teidän hääkuvakollaasia, tosi kaunis :-) Hannan kymppi oli kyllä ihana juttu! Teillä taisi sisustusmaut osua yksiin :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Lyde <3 Hääkuvakollaasi on jo melkoisen vanha, (toki mieluusti katselenkin hieman vanhempia kuvia itsestäni, heh) mutta sen paikka kuuluu olla juuri tuossa, ja juuri noilla kuvilla :)

      Ja todellakin, Hanna on kyllä itsekin täysi kymppi naiseksi :D

      Poista
  2. Onnittelut jatkoon pääsemisestä! Ansaittu jatkopaikka ja Hannan kymppi :) Todella mahtava juttu. Nyt jännitys vielä säilyy, kuinka käy loppukilpailussa. Hienoa hienoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hurjan paljon onnitteluista, ja kehuista <3 Hannan kymppi oli kyllä ihan napakymppi yllätys :D Voi, en osaa edes jännittää loppukilpailua, tämä että pääsi jatkoon oli jo itsessään niin suuri palkinto :)

      Poista
  3. Upeaa, Johanna, onneksi olkoon! Tuolla nettisivuilla olikin kivat kuvat teidän kodista, mutta tuomarien kommentteja ei saanut tällä geograafisella alueella katsottua...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hurjan paljon Riikka <3 Harmi ettet päässyt ohjelmaa sieltä katsomaan, mutta etköhän siihen jossakin vaiheessa törmää :)

      Poista
  4. Tuli jo eilen pariinkin kertaan ne kommentit laitettua, mutta sitä vielä piti sanomani, että jos olis valittu Suomen kaunein leikkimökki. niin se olis ollut toi teidän :)
    Voisin vaikka muuttaa sinne..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ja kertaushan on opintojenkin äiti <3 Ja voih, ihana tuo leikkimökkikommentti! Tervetuloa sinne vaikkapa kesäasukiksi ensi vuonna :D

      Poista
  5. Onneksi olkoon! JEEEE <3
    Jännitin myös tuloksia eilen tv:n ääressä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Reetta, ihanaa että olet jakanut kanssani sekä jännityksen että ilon tunteita <3

      Poista
  6. Teillä on kyllä todella kaunis koti :) Täysin ansaittu voitto! t. Hanna

    VastaaPoista
  7. Oi mahtavuutta <3 Paljon onnea :) Minulla jäi eilinen jakso katsomatta, mutta taidanpas tänään käpertyä sohvannurkkaan ja laittaa Katsomon pyörimään samalla kun puolisko on jääkiekkomatsissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Tuo sana mahtavuutta kuvaa tilannetta oivasti, olen melkoisen ihmeissäni että olemme jatkossa :) Toivottavasti sait katsottua ohjelman eilen!

      Poista
  8. Onnea vielä täälläkin! Ihana oli koti <3

    VastaaPoista
  9. Ihan mahtava juttu! Ja ottamasi kuvat kodistanne luovat vielä paremmat fiilikset...mikäli mahdollista? Hannan sanat olivat "kultaa" !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaunis kaimani <3 Ja todellakin, Hannan sanat olivat juuri tuota, kultaa :)

      Poista
  10. Katselinkin että onpas tutunnäköinen koti. Onnittelut jatkoon pääsystä!

    VastaaPoista
  11. Mahtavaa, onnea! vasta äsken katsoin ohjelman boxilta ja tunnistinkin sen teidän kodiksenne <3
    Onnea jatkokisaan :)

    VastaaPoista
  12. Aivan mahtavaa!!! Tuhannesti onnea koko perheelle, paikka on todellakin ansaittu. Niin kaunista :)

    VastaaPoista
  13. Edellisen postauksen kommentti oli hävinnyt johonkin avaruuteen, mutta katsoin ohjelman ja oikein kivalta näytti kodissanne. Kuistin tunnelma oli ihan rauhallinen ja varmasti olisi ihana istahtaa siihen pöydän ääreen aamu-päiväkahville kaikkina vuodenaikoina.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No höh, minne lienee viestisi kadonnut, ihanaa kuitenkin että laitoit vielä uuden tulemaan!
      Kiitos todella paljon <3 On ihanaa kuulla että tykkäsit kodistamme ja tuo kuisti se on minunkin ehdoton lempipaikkani :)

      Poista
  14. Ihan mahtavaa! Onnea älyttömästi, kyllä noin kauniilla kodilla kelpaakin ;)<3

    VastaaPoista
  15. Oih, olipa mukavaa kun löysin ihanaan blogiisi, -saa vaikka joka päivä käydä katsomassa kuvia kauniista kodistanne!☺
    Joka oli ohjelmassa myös oma suosikkini!!
    Jään lukijaksi ja tulen toiste paremmalla ajalla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Titti, kiitos, viestisi oli melkoisen ihana, lämmittää niin kuulla että tykkäsit kodistamme <3 Tervetuloa lueskelemaan :)

      Poista
  16. Teillä on kyllä niin kaunista <3 Onnittelut!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥