Hurmaavia pioneita kotipihassa

27.7.2012



Olen huomannut olevani jonkinsortin kukkahullu!  En niinkään että kukista mitään tietäisin, mutta kukat nyt vain ovat niin uskomattoman upeita luonnon tekeleitä. Liekö silti edes olemassa ihmistä joka ei kukista pitäisi? Kuten varmaan olen jo useaan otteeseen maininnut niin valkoiset tai vaaleat kukat ovat ehdottomia lemppareitani. Ja mikäli minulta kysytään niin nämä pionit ovat oikeita kukkamaailman kuningattaria :)

Onnekseni pääsen näistä kuningattarista nauttimaan ihan omassa kotipuutarhassani. Vanhassa talossa kun asumme niin saimme kaupanpäälliseksi taloa ostaessamme myös näitä sitkeänsorttisia pioneita jotka minunkin hoitamattomuuteni kestävät. Lienevät peruja jostakin ajalta ennen jääkautta... En siis tiedä mitä sorttia pionit ovat mutta sitkeyden lisäksi kukat ovat aivan jättimäisen suuria, isoimmat noin greipin kokoisia, wau!

Nämä kuvat on napsittu parisen viikkoa sitten. Nyt pionieni kukkeimmat ajat ovat jo tältä vuodelta auttamattomasti ohi.


Mukavaa viikonloppua ihanille :)

Johanna




6 kommenttia :

  1. Oi pionit. Tahtoisin kans niitä omaan pihaamme.

    VastaaPoista
  2. Tanja, suosittelen kyllä lämpimästi, ovat senverran ihania :)

    VastaaPoista
  3. Onpa kauniita. Oma pionini on hukkunut muiden kasvien alle, eikä kuki...pitäisi varmaan raivata viidakkoa...
    Hymyjä ja haleja♥

    VastaaPoista
  4. Kyllä, aivan ihania ovat nuo kaunokaiset :) Täytyy kyllä myöntää että meilläkin pionit ponnistavat melkoisesta viidakosta... Mutta ovat siis kovin sitkeää sorttia!
    Oikein ihanaa ja muutenkin mukavaa alkanutta viikkoa sinulle <3

    VastaaPoista
  5. Pioni on tosiaan upea kukka! Minulla oli hääkimpussani valkoisia pioneja ja myös selässäni tatuoinnin muodossa yksi samanmoinen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, jälleen yksi pioni-fani! Voi kuinka upea hääkimppu pioneista onkaan mahtanut tulla, tatuoinnista puhumattakaan :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥