Tulossa -La dolce vita

15.11.2014


Tämä viikko on ollut melkoisen karmea, kuin maanantaita, maanantain perään. Mikään ei ole sujunut niinkuin pitää, esimerkiksi puhelimeni, sähköpostini ja blogger ovat lakanneet välillä toimimasta kokonaan. Jo pelkästään noissa seikoissa on yrittäjälle haastetta puhumattakaan kaikista muista Murphyn langettamista kirouksista :D Mutta mutinat ja marinat sikseen, tilaani tulee kerrassaan ihana muutos, olemme jo huomenna illalla aivan muissa maisemissa, nimittäin Roomassa, jippii!!!

Olemme viettäneet mieheni kanssa viikon tuossa ihanassa kaupungissa keväällä 2001. Päätin jo silloin että haluan Roomaan uudelleen, mahdollisimman pian. Kolmetoista vuotta tuossa kuitenkin kului! Nyt olemme lähdössä matkaan koko perheen voimin, eli tyttäremmekin, 10-v. tulee mukaan. Olen matkasta aivan täpinöissäni, kuten me kaikki. Viiteen päiväämme mahtuu toivottavasti  ainakin näma seuraavat: mukavaa lämpöä, aurinkoa, Colosseum, Piazza Navona, Vatikaani, Forum Romanum sekä paljon hyvää ruokaa ja jälkkäriksi jätskiä :)

Nämä kuvat on otettu viime reissullamme. Ajat ovat totisesti silloin olleet toiset, nämä kuvat olivat nätisti valokuva-albumissa ja ne on otettu filmikameralla, O tempora, o mores!

PS. Otan enemmän kuin mielelläni vastaan kaikenlaisia Roomaan liittyviä vinkkejä!

Matkakuulumisia pääset seuraamaan Instagramista, klik sekä Facebook-sivuilta, klik

Ciao-terkuin
Johanna

--------
Tomorrow we are travelling to Rome, can´t wait to get there. The city is so stunning and unique <3
These pictures are from our last trip from year 2001.
12 kommenttia :

 1. Hyvää reissua ikuiseen Roomaan.

  VastaaPoista
 2. Oi, hauskaa matkaa! Matkakuume nousee :) Nuo hotellipostaukset, ne ei ainakaan laske sitä kuumetta. En ole koskaan käynyt Roomassa, joten muita vinkkejä ei ole kuin: nauttikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanni <3 Reissu on jo takana mutta oi, Rooma oli vieläkin ihanampi kuin mitä muistin! PS. matkakuume ainakin omalla kohdallani taitaa olla kroonista, olisin heti valmis läähtemään uudelleen reissuun :D

   Poista
 3. Ihanaa Rooman matkaa! Sinne haluaisi päästä uudelleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nonna, kiitos <3 Rooma on niin ihana paikka että sinne tekee aina mieli uudelleen! Toivottavasti sinäkin pian pääset sinne uudelleen :)

   Poista
 4. Rooma on aivan upea ja ihana matkakohde. Siellä on jokaiselle jotakin. Historiaa ja tätä päivää. Joskus tein postauksen Rooman matkastamme pari vuotta sitten. Sinne kyllä palaan toistekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikku, olen tismalleen samaa mieltä kanssasi tuosta ihanasta kaupungista, se on niin upea!!! Toivotaan että pääset Roomaan uudelleen, niin minäkin taas toivon pääseväni :)

   Poista
 5. Olemme olleet Roomassa kerran, esikoinen käsissä 2003. Tuon kaupungin jälkeen oikein mikään muu ei ole tuntunut miltään. Ainutkertainen paikka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Terhi, tiedän tunteen :) Rooma on niin ainutlaatuinen paikka etten tiedä voiko mikään kaupunkikohde olla ihanampi, minä en ainakaan ole vielä sellaista löytänyt!

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥