Purjehdusta ja tulevasta matkasta

13.5.2016


Huh, aikaa viime postauksesta on kulunut taas ihan karmean paljon! Melkoisen kiireinen olen ollut. Normaaleiden töiden lisäksi olen koonnut mm näyttökansiota valokuvaajan ammattitutkintoa varten. Maanantaina oli tutkintotilaisuus ja nyt olen siis virallisen Vat-tittelin omistaja :D

Nämä kuvat ovat viime lauantailta kun kaikki palaset loksahtelivat upeasti paikoilleen. Ilma oli upea, seura loistavaa ja akut tuli ladattua mukavasti. Pääsin myös elämäni toista kertaa purjehtimaan ystävien veneellä, nyt tuntui että pääsin jo hieman enemmän jyvälle purjehduksen ihanuudesta.

Ensi viikolla purjehdinkin aivan muissa maisemissa. Huomenna lauantaina lähden iki-ihanan toimittajaystäväni Tanja Hakalan kanssa Santorinille koko viikoksi työmatkalle. Voisi sitä ammatinvalinta ja ehkäpä tuo työskentelymiljöökin kehnompi olla... Santorinilla käynti on ollut haaveissani jo kauan ja olen enemmän kuin iloinen että jälleen yksi unelmani toteutuu. Ohjelmassamme on mm purjehdusta ja viinitilaan tutustumista. Heh, tulikin tässä mieleeni että täytyisköhän vähitellen alkaa pakata, lähtöön on enää rapiat 12 tuntia ja tarkoitus olisi nukkuakin välissä.

Postauksen kuvat on otettu kännykälläni, unohdin taas järkkärini kotiin mökille mennessä, se on jo kolmas kerta tänä keväänä! Ilmeisesti olen niin paljon naimisissa kameran kanssa muuten että joku on päättänyt puolestani että joskus on tarkoitus viettää kamerattomiakin päiviä, kännyä ei tietenkään lasketa!


Leppoisaa viikonloppua
Johanna


--------
Pictures from last weekend. The next week I will spend on Santorini island <3


Päivä alkoi purjehduksella
Purjehtiessa lämpötilaerot ovat hämmentävänkin suuria.
Menomatkalla paleltiin ja paluumatkalla hikoiltiin :D


Juoma-asiat kunnossa


Moottoriveneellä takaisin saareen


Aurinko lämmitti terassilla mukavasti


Illalla sytytimme nuotion


PS. Lauantaina ei vielä ollut metsäpalovaroitusta!!! :) 


Täällä ihanassa paikassa saan viettää seuraavan viikon, mieletöntä!

7 kommenttia :

 1. Onnea tutkinnon johdosta! Ja apua, sulla on sitten upea viikko tiedossa. Mä niin odotan jo kesälomaani, että toivon pääseväni jonnekin ihan lomalle. Vaikka viikko sitten olin reissussa Itä-Euroopassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista <3 Ja todellakin, ihan mieletön viikko!!! Mukavaa tulevaa kesälomaa, toivottavasti pääset taas jonnekin ihanaan paikkaan lomailemaan :)

   Poista
 2. Onnea tutkinnon johdosta! Mieletön viikko sulla edessä :)

  VastaaPoista
 3. Onnea tutkinnon johdosta <3 Mielettömiä tilaisuuksia sinulla, kivaa työmatkaa!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥