Uusi kirjani Järvien Kesäkodit!

19.3.2017


Apua, missäköhän järjestyksessä näitä postauksia olisi kuulunut laittaa???
Tässä kuitenkin nyt julkkareiden jälkeen hieman lisää kirjastani Järvien Kesäkodit. En tiedä onko sitä korrektia sanoa mutta sanon silti, olen kirjasta todella ylpeä. Tämä on tosiaan jälleen yksi toteutunut unelma, huikeaa!

Kirja kertoo nimensä mukaisesti kesäkodeista järvien rannoilla. Kirjassa on esitelty 11 upeaa ja persoonallista kesäkotia. Minä olen vastuussa kirjan kuvista sekä ulkoasusta ja ihana ystäväni toimittaja Tanja Hakala on kirjoittanut kirjan tekstit. Seuraavassa ote kirjan johdannosta:

"Tervetuloa vierailemaan mielenkiintoisille järvimökeille! Tässä toisessa kirjassamme kerromme yhdentoista mökin tarinan. Ne ovat tarinoita tavallisista ihmisistä ja kesäkodeistaan järvimaisemissa. Ne kertovat siitä, miten sauna lämmitetään joka ilta, miten järven pinta rikkoutuu airon sitä leikatessa. Kuviin olemme onnistuneet vangitsemaan persoonallisia sisustuksia, arkkitehdin ratkaisuja sekä kauniita pihoja. Ennen kaikkea jokainen tarina on asukkaansa näköinen."

Toivomme tietenkin  sydämestämme Tanjan kanssa että kirja saa hyvän vastaanoton ja lukijat löytävät sen ja nauttivat työmme tuloksesta. Tarkoituksenamme oli luoda kaunis ja hyväntuulinen sisustus- / lifestylekirja joka ei keskity ainoastaan mökkien sisustukseen vaan laajemminkin mökkeilyn ihanuuteen. Minulle henkeen ja vereen meri-ihmisenä, joka ei ole koskaan järvellä mökkeillyt, olikin hienoa ja todella mielenkiintoista päästä tutustumaan järviin sekä mökkeihin järvien rannalla. 


Järvien Kesäkodit-kirja on myynnissä mm verkkokaupassani By Johanna Lehtinen Shop, klik


PS. Huomenna minua ei löydy järvien rannalta vaan ihanasta Prahasta jossa vietän aikaa perjantaihin asti lehdistömatkalla jonne onnekseni pääsin Häät-lehden klik, kautta.
Seuratkaahan instasta @byjohannalehtinen, klik sekä  Hullaannu ja Hurmaannu facebook-sivuilta kuulumisia, klik


Kesää jo kovasti odottava
Johanna

--------
Pictures from my new second book Järvien Kesäkodit about finnish summerhouses by the lakes.
So excited and thrilled about the book!

Tämä hurmaava huvilamainen kesäkoti sijaitsee Uudellamaalla.
Sisutuksessa on apuna ollut sisustussuunnittelija Milla Alftan
Tekstiilitaiteilija Hanna Korvelan mökistä huokui uskomaton rauha ja sisutus oli kauniin minimalistinen


Näin upeat näkymät aukeavat tornimaisesta makuuhuoneesta Pusulassa sijaitsevasta kesäkodista


Satakunnassa Valkjärvellä sijaitsevassa mökissä on kivaa tanskalaishenkeä

8 kommenttia :

 1. Onnellinen puolestasi 💕 En malta oottaa, että pääsen selailemaan kirjaa ( joo kyllä, mökkikuume jyllää hurjana ).

  Mahtista reissua 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kyllä täällä onnesta soikeana aikaa vietellään <3:D Ja mökkikuume on ihana kuume, joskin hieman vaarallinenkin välillä...

   Poista
 2. Mä oon kanssa tosi onnellinen sun puolesta <3 Ja todellakin saat sanoa olevasi ylpeä, huudat sen oikein kovaa, niin varmasti kaikki kuulee :) Mukavaa reissua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Jossu, niin upeaa kuultavaa, kiitos <3 Täällä juuri availlaan ääntä entisestään:D

   Poista
 3. Hurmaavaa! Tunnen rakkautta mökkeilyyn, vaikka huvilamme ei aivan rannassa olekaan. Yksi hujaus ja pyörällä pyrähtää satamaan Unelman luo. Kesäisin vaihdamme arkielämän huvilakanavalle. :) Tuija

  VastaaPoista
 4. Mökkeily on niin ihanaa ja rentouttavaa paikassa kuin paikassa <3 Odotan kesää jo aivan hurjan paljon, talvi on minusta kestänyt jo iäisyyden!

  VastaaPoista
 5. Voi onneksi olkoon uuden kirjan johdosta <3 Pitäisipä jostain saada käsiin, sillä ainakin Laiturilla-kirja oli niin niin ihku♥ Kiitos vielä siitä:) Onnitteluhalit !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanista onnitteluista <3 <3 <3 Kiva kuulla että Laiturilla-kirjakin on vielä muistissa!

   PS. Laitan sinulle meiliä tulemaan :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥