Hyvää juhannusta + kuvaamani kotikohde // Millan terassi ja puutarha

22.6.2018


Heippa pitkästä aikaa! Tanskan 3daysofdesign-tapahtuma oli jälleen timanttisen upea ja palailen siihen vielä monta kertaa tulevissa postauksissani. Reissun jälkeen olen työskennellyt lähes ympäripyöreitä päiviä, suurin "syy" kiireeseeni on ollut tulevat asuntomessut Porissa ensi kuussa. Olen päässyt vierailemaan ja kuvaaamaan todella monta kohdetta ja tulossa on huikeat messut, kohteet ovat aivan huippuja!

Tässä postauksessa kuitenkin kurkkaus porilaisen Milla Lehtosen kauniiseen terassiin ja puutarhaan. Milla on suurella pieteetillä ja itse välillä kantapään kauttakin oppien luonut itselleen kauniin puutarhan sekä terassin. Milla muuten pitää Avelino-nimistä verkkokauppaa joka myy upeita sisustustuotteita. Juttu ilmestyi Koti ja Keittiö-lehden kesäkuun numerossa ja jutun kirjoitti toimittajaystäväni Tanja Hakala.

Meidän juhannussuunnitelmamme menivät totaalisen uusiksi kelin vuoksi, sateinen ja kylmä juhannus meitä ei olisi häirinnyt (tuttuudenkin vuoksi :D) mutta täksi perjantaiksi luvattu myrsky sai meidätkin maakrapuilemaan ainakin vielä aaton kotona. Saarimökkeily ei luvatuilla myrskylukemilla ole kovin kivaa ja vieraidenkin tulo olisi ollut mahdottomuus. Tänään aattona viettämmekin siis ensi kertaa vuosiin juhannusaattoa kotona. Seuraksi on onneksi tulossa muitakin ystäviä jotka joutuivat myrskyn vuoksi jättämään mökkeilyn väliin. Eli kiva ilta tiedossa ja ehkäpä jo huomenna  juhannuspäivänä pääsemme nauttimaan juhannuksesta myös saaristossa.


Ihanaa juhannusta, satoi tai paistoi
Johanna

PS. Voit seurata blogia myös

--------
I photoshooted Millas beautiful garden and terrace in Pori.
The article was publishes in the finnish Koti and Keittiö magazine.





















2 kommenttia :

  1. Ihana kesähuone ja muutenkin ihastuttava kesäpesä!

    VastaaPoista
  2. Aikku, olet niin oikeassa, oli ihan superkaunis kokonaisuus, oli ilo myös kuvata :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥