Tunnelmallinen IKEA-jouluilta

10.11.2018


Hui kuinka pimeitä ja sumuisia päiviä onkaan ollut. Upea Madeiran kuvausmatka Häät-lehdelle on enää lämmin ja aurinkoinen muisto. Pimeys iskee päälle täysillä aina kellojen siirtämisen jälkeen. Toivon todellakin että joko kellojen siirtelu jatkuu tai kesäaika jää pysyväksi. Olen iltaihminen ja illan valoisat tunnit ovat minulle aamuja paljon arvokkaampia.

Kaiken tämän pimeyden keskellä olikin aivan ihanaa päästä viettämään jouluista iltaa IKEAn kanssa upeassa  G18-juhlasalissa. Tunnelmallisen tilan oli stailannut Anna Biström. Tarjolla oli mausteisia ja lämpimiä värejä, kullan kimallusta sekä kynttilöiden loistetta. Ripaus jouluista mieltä tarttui jo minuunkin. Taas kerrassaan upea Ikean järjestämä tilaisuus, kiitos että sain olla mukana 

PS. Peak Experience-taidenäyttelymme joka oli Superwood-festivaaleilla on saanut jatkoa Ivana Helsinki-talolla marraskuun loppuun asti. Käykäähän tutustumassa sekä näyttelyyn että upeaan Ivana Helsinki-taloon. Osoite on Palopirtintie 15, Marjaniemi. Näyttely on esillä 1.-28.11.2018 ja avoinna ma-pe klo 9-17.


Ihanaa viikonloppua
Johanna

PS. Voit seurata blogia myös

--------
Pictures from IKEAs beautiful christmasy evening in Helsinki this week.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥