Arjen juhlaa / Johanna

6.11.2011

Päivänä eräänä törmäsin Arabian Suomen kaunein kattaus- kilpailun ilmoitukseen lehdessä. Mieltäni jäi kaihertamaan että olisi mukava osallistua kilpailuun koska kotoani löytyy aivan valtavasti sekä uusia että vanhoja Arabian astioita. Viime viikon lauantaina iskikin sitten hirvittävä kattauskuume ja vääntelin, kääntelin, siirtelin ja stailasin vimmaisena tunnin verran astioita eestaas. Tuloksena on allaoleva kattaus ja kuvakollaasi.

Kilpailu löytyy osoitteesta http://www.suomenkauneinkattaus.fi/  Käykäähän kurkkaamassa ja vaikka äänestämässä suunnittelemaani kattausta nimeltään Arjen juhlaa :) Löytyy varmasti ainakin jokusen päivän etusivulta kun painaa "uusimmat ensin"- kohtaa.

Arjen juhlaa
Kuppi kuumaa, nautitaan hyvässä seurassa, tässä ja nyt.
Kaj Franckin suunnittelema Arki-astiasto on kulkeutunut meille perintönä mummulasta. Arki on ihanan monipuolinen astiasto joka muuntautuu moneen. Tässä kattauksessa olen yhdistänyt sen rennosti kirppislöytöihin sekä mummun ompelemiin pikkuisiin liinoihin. Muuntautumiskykyinen astiasto sopii tarvittaessa myös moderniinkin tyyliin yksinkertaisen, mutta tyylikkään kuvionsa vuoksi.  Kauniit kupit ja kattaus tekevät pieniä ihmeitä ja kahvihetki Arjen kanssa on aina rentouttava. Nimensä vastaisesti Arki todellakin on yhtä juhlaa!2 kommenttia :

  1. Kiva, kiitos sinulle, ihanaa saada kommentteja :)
    Tuo astiasto on kyllä oikeasti aikamoinen aarre. Ja aarre varsinkin kaikkea vanhaa rakastavalle.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥