In Detail ja Remodelista

31.10.2014


Olen viikon sisällä törmännyt kahteen niin loistavaan sisustuskirjaan että niitä on täällä bloginkin puolella aivan pakko hehkuttaa!

Ensimmäinen kirja, josta myös ylin kuva, on stylistiguru ja AD:n Hans Blomquistin In Detail-kirja. Kirja on pökerryttävän upea teos jossa täydelliset aukeamat seuraavat nauhana toisiaan. Kuvat ovat sekä Hansin että sisustuskuvaaja Debi Treloarin käsialaa. Hans kertoo kirjassa sisustusfilosofiastaan ja antaa kerrassaan loistavia vinkkejä varsinkin vintagea ja kaikkea kulunutta rakastaville sisustajille. Juuri tuosta pidän kirjassa eniten, sisustamisen ei tarvitse olla kallista vaan myös ns. romu voi olla sisustuksessa kaunista, ja vielä toimivaakin. Lisäksi kirjassa on paljon esimerkkejä miten luontoa voi kauniisti tuoda osaksi sisustusta. Jee, minunkin kuivatut hortensiani ja sisustuskepakkoni ovat trendikkäitä!!!

Hansin edellistä myös aivan loistavaa Natural Home kirjaa hehkuttelen tässä postauksessa, klik
Hansin muihin upeisiin töighin pääsee kurkistamaan täältä, klik

Toinen tyyliltään aivan erilainen kirja johon törmäsin on Julie Carlsonin Remodelista. Ostin kirjan ja vasta sitten tajusin että Remodelista on myös supersuosittu blogi (josta siis varmasti maailmaan kaikki muut sisustusihmiset ovat tienneet jo muinaisista ajoista lähtien, heh), klik Tämä kirja on tyyliltään enemmän tietokirjatyyppinen ja todellakin täynnä asiaa. Kirjassa on esitelty koteja ja niiden sisustusratkaisuja melko perusteellisesti. Lisäksi lopussa on vielä hauska Top 100 lista sisustuksen ikoneista, Suomikin on mukavasti edustettuna mm. Fiskarsin saksin sekä Aalto jakkaroin.

Ehdin tutustua näihin kirjoihin vain päällisin puolin nyt arkena. Taidan tietää miten vietän yhden tämän vuoden viimeisistä mökkiviikonlopuistani, lueskelemalla näitä ihanuuksia kynttilänvalossa filttiin kääriytyen.

Hyytävän hauskaa halloween-viikonloppua
Johanna

--------
Two wonderful books that I bought and highly recommend,
the stunningly beautiful In Detail book by Hans Blomquist and
Remodelista that is fully packed with info and tips to interior design.








18 kommenttia :

  1. Oi näyttää todellakin upealta, nuo täytyy jostain haalia. Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, tuo Hansin teos on sellainen että kun ensimmäistä kertaa sen avasin niin kylmäväreet menivät ihastuksesta kroppani läpi!!! :D

      Ja samoin kiitos sinullekin mukavaa viikonloppua <3

      Poista
  2. Kiitos kivasta postauksesta! Nautinnollista viikonvaihdetta meren äärellä! Tuija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, ihanaa että tykkäsit kirjavinkeistäni :)

      Kiitos samoin sinullekin ihanaa ja nautinnollista viikonloppua, maalle tai merelle!

      Poista
  3. Näyttää tutustumisen arvoisilta, kiitos vinkeistä.
    Minusta tuntuu että nykyisin tulee vähempi markkinoille sisustuskirjoja kuin ennen. Ehkä tämä on vain tuntumaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ollos hyvä vaan näistä vinkeistä :) Tuntumasi voi olla kyllä oikeassa, ainakin kotimaisia on tainnut tulla markkinoille melko vähän. Itse taas en ole ehkä koskaan ostellut yhtä paljoa sisustuskirjoja kuin nyt!

      Poista
  4. Kiitos näistä! Aivan ihanat kuvat ja super hyvä tyyli! Koitan löytää jostakin. Tunnelmaa pyhiin sinulle ja perheellesi! t; Hanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, ihanaa kun kirjavinkit ovat löytäneet "kohdeyleisönsä" :) Hienoja helmiä ovat molemmat joskin Hansin kirja kuvat ovat jotakin aivan ylimaallisen upeaa!

      Poista
  5. Moikka, mulla on blogissa arvonta käynnissä vielä viikonlopun ajan, ajattelin vinkata tännekin jos et oo vielä osallistunut :) http://bytiahenriikka.blogspot.fi/2014/10/syksyn-arvontaa.html

    VastaaPoista
  6. Hans Blomqvistin kirja vaikutta tosi kivalta, bongasin sen aiemmin jostain, ja tilasin paikallisen kirjakaupan kauttaa..nyt vain odottelen sitä saapuvaksi :). Vaikuttaa mukavalta inspiraatiokirjalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi Katja, toivottavasti tykkäät kirjasta yhtä paljon kuin minäkin, minusta se on oikea taideteos :) Vinkkejä ja inspiraatiotakin kirjassa piisaa!

      Poista
  7. Oi kun hyvältä näyttää tuo Remodelista, täytynee hankkia sekin:) Hansin kirjaan olen tosiaan ihastunut jo aiemmin. Rakastan sisustus- ja valokuvakirjoja. Niiden selaaminen ja kauniisiin kuviin uppoaminen on syksyisenä sadepäivänä parasta <3 Ihanaa alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Remodelista on myös upea kirja, täynnä asiaa ja vinkkejä! Samoin, sisustus- ja valokuvakirjat ovat minunkin suosikeitani, parasta terapiaa tähän pimeään vuodenaikaan.

      Oikein ihanaa viikkoa sinullekin <3

      Poista
  8. Ihania vinkkejä täällä!! Todella kivoilta näyttävät molemmat. Ihania hetkiä kirjojen parissa sinne ja mukavaa alkanutta viikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että pidit vinkeistä :) Varsinkin tuo Hansin kirja on aivan pökerryttävän täynnä upeita kuvia!

      Samoin myös sinulle mukavaa viikkoa <3

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥