Hentoa valoa, part III

7.12.2012Houhouhou! Kyllä se kuulkaas nyt siltä näyttää että se joulu meillekin saapuu. Ennätysmyöhään
tänä vuonna, mutta kuitenkin.

Eilinen itsenäisyyspäivä meni suurimmaksi osaksi aivan muissa kuin juhlatunnelmissa. Päivä kului "rattoisasti" siivoillessa ja järjestellessä kaaoskasoja joita niin kovin helposti meille kertyy, varsinkin kiireisinä aikoina. Tiedättehän nuo kirotut kasat; puoliksiluettuja lehtiä, irtirevittyjä artikkeleita, tärkeitä ja vähemmän tärkeitä papereita sulassa sovussa ei-niin-kauniissa kasoissa. Kasojen selvittelyissä menee uskomattoman pitkä aika ja on jotenkin kovin tuskallista...

Joulukoristeet on nyt otettu esille ja osaksi myös paikoilleen laitettu. Palasimme juuri tyttäreni kanssa tähdenhakumatkalta, ostin ruokailutilaamme kaksi paperitähteä. Kauniita ovat mutta sakaroiden outo kiinnitystapa  ihmetytti, eihän niitä sakaroita saa mitenkään nätisti yhteen! Vai onkohan minulta jäänyt joku tärkeä asia tajuamatta?

Nämä postauksessa näkyvät kuvat eivät ikäväkseni ole meiltä kotoa vaan Krista Keltasen Hento Valo Workshopin satoa, olenkin tehnyt siitä jo pari postausta, klik ja klik. Pidän kovasti näiden kuvien tunnelmasta ja lämpimästä värimaailmasta. Jonna Kivilahti aka Mrs Joneshan oli tämänkin upean astelman luojana.

Lupaan että ensi viikolla täältäkin vihdoin löytyy jouluisia kuvia ihan omasta kodistamme.


Lumivalkoista viikonloppua
Johanna
6 kommenttia :

 1. Ne kasat..huoh! Niitä tulee. Ne on arkea. Pistä ne kaappiin piiloon, sytytä kynttilät ja istu sohvalle. Hengitä syvään. Nauti. Anna kasojen olla kaapissa :)
  Sitten keväällä kun lisääntyvä valo tekee meidät tarmokkaiksi, voimme selvitellä kasat yksi kerrallaan. Ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi Eija, olet aina niin ihana <3
   Lohduttavaa että sinäkin taistelet kasojen kanssa. Sinun antamillasi "metodeilla" pääsee kyllä helpommalla ja ne ovat myös mukavan armollisia :)

   Ja kiitos samoin, ihanaa viikonloppua!

   Poista
 2. Täälläkin on koitettu raivata sitä joulua. Vaikka en kaapissa joulua vietäkään niin muutaman kaapin sentään oon saanut siivottua. Kivaa joulun odotusta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hannele, juuri tuo "raivata" sana sopii meillekin kuvaamaan siivousoperaatiota ;D Kaapit olen toistaiseksi joutunut jättämään rauhaan (paitsi että siirsin kasat osittain sinne...)

   Kiitos samoin, kivaa joulun odotusta sinullekin :)

   Poista
 3. Nyt tekee itsekin milei sytyttää kynttilät, kun katselee noita sun kuvia :)

  VastaaPoista
 4. Kynttilät on kyllä yksi kaunis, takuuvarma ja helppo konsti luoda jouluista tunnelmaa :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥