Suomen kaunein kattaus -kilpailu / Lämmin hetki

17.12.2012Lämmin hetki.
Pakkanen nipistelee poskia reippaan kävelylenkin jälkeen. Ruska-sarjan teekupista nautittu kuuma artisokkakeitto lämmittää ihanasti sekä sielua että kohmeisia sormia.
Johanna H & H

Osallistuin juuri hetki sitten Arabian Suomen kaunein kattaus-kilpailuun ylläolevalla kuvalla. Kuvat on otettu nyt lauantaina ulkona terassillamme melkoisessa tuulessa ja tuiverruksessa. Teen vielä myöhemmin "making of" -postauksenkin tästä koska tuttuun tapaani kuvamateriaalia kertyi taas melkoisesti.

Niin, en tietenkään olisi kovinkaan pahoillani jos haluaisit ja ehtisit kattaustani äänestää täällä.  Kuva löytynee ainakin jokusen päivän etusivulta kun painaa "uusimmat ensin"- kohtaa. Kiitos jo näin etukäteen sinulle joka äänestät kattaustani ♥ Äänestäneiden kesken arvotaan  viisi kappaletta neljän vapaavalintaisen Arabia-mukin pakettia.

Stressitöntä alkavaa viikkoa
Johanna


Osallistuin kilpailuun myös viime vuonna jopa kahdella kattauksella!
Tämä ylläoleva kattaukseni Arjen juhlaa sai kilpailussa kunniamaininnan, voit lukea kattauksesta lisää tästä.


Tässä toinen viime vuotinen reippaan punainen kattaus nimeltään Joulupuurolla. Sen teimme yhdessä ystäväni Marjaanan kanssa, lisää pääset lukemaan tästä.

10 kommenttia :

 1. Ai että! Tykkään! Tuo viimevuotinen Arjen juhlaa oli myös suosikkini. Onnea kisaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Varpunen, tykkään nyt kyllä erityisesti aivan ihanasta kommentistasi, kiitos kaunis sinulle <3

   Poista
 2. Beautiful! My vote is in :)

  VastaaPoista
 3. Hei Johanna. Olen "salaa" tutustunut blogiisi. Pidän tästä! Tämän postauksesi innoittamana minäkin osallistuin kattaus kisaan, peräti kahdesti. Äänestin silti kyllä sua! Sait uniikin rauhallisen tunnelman vangituksi tuohon hetkeen! Ja kyllä, olet vallan onnistunut muissakin kuvissasi. Kuvaaminen on minusta niin vaikeata. Onnea kisaan! Anu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Anu, hyvä mieli jonka sain viestistäsi ei hetkessä mene ohi, kiitos hurjasti:)Kiva että olet tullut "kaapista" ulos ja laitoit minulle kommentinkin!
   Kävin kurkkaamassa blogiasi ja hienolta näytti! Taidat muuten asua kylässä jossa minäkin olen suurimman osan nuoruttani ja lapsuuttani viettänyt.

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥